Nou recull de premsa i de les participacions del projecte als diferents mitjans de comunicació.

Aquesta setmana, el projecte ha participat o aparegut en diversos mitjans de comunicació. Recollim les nostres participacions a Televisió de Badalona, Catalunya Radio o Radio 4.

Metropoli Abierta :: Los vecinos del edificio Venus, al límite: “¡Necesitamos salir de aquí!”
https://www.metropoliabierta.com/el-pulso-de-la-ciudad/vecinos-edificio-venus-necesitamos-salir-aqui_21336_102.html

Badalona TV :: Aquesta és la situació de l’edifici Venus de La Mina a Sant Adrià de Besòs – Badalona Tres60

En aquella connexió ens van gravar una petita intervenció que es va emetre al programa Badalona Matí on es va entrevistar també a Joan Callau, alcalde de Sant Adrià de Besòs.

Hem editat l’arxiu publicat a la web de Badalona Comunicació per facilitar l’accés a la peça. A la seva intervenció l’alcalde també parla de la paralització de les obres a la rambleta Joan Llandrich i fa una valoració dels resultats de les eleccions generals del 10N.

El dimarts, 12 de novembre, els afectats de l’edifici Venus van participar als Matins de Catalunya Radio amb Mònica Terribas. Podeu escoltar la nostra participació al podcast publicat (a partir del minut 32).

A finals de setmana s’han publicat els següents articles:

Salesianos SMX :: Salesians Sant Jordi – PES La Mina respalda la lucha de los vecinos y la campaña Objetivo Venus
https://salesianos.edu/Articulos/11767/1/1/Salesians-Sant-Jordi-PES-La-Mina-respalda-la-lucha-de-los-vecinos-y-la-campa-a-Objetivo-Venus

Linia Nord :: Més de 2.000 euros en nou dies per als veïns del bloc Venus
https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/noticies/mes-de-2-000-euros-en-nou-dies-per-als-veins-del-bloc-venus/

Salesians Sant Jordi :: La Plataforma d’Educació Social La Mina dóna suport a la lluita dels veïns i la campanya Objectiu Venus https://www.salesianssantjordi.org/blog/la-plataforma-deducacio-social-la-mina-dona-suport-a-la-lluita-dels-veins-i-la-campanya-objectiu-venus/