En David Picó, educador del projecte Objectiu Venus i del desdelamina.net, i la Paqui Jiménez, veïna de l’edifici Venus, van participar el passat dimecres 13 de gener a Badalona Tres60 per explicar en quin punt es troba ara la lluita del veïnatge contra l’administració.

Després d’un any d’haver superat el màxim al #GoteoxVenus, des del projecte de dinamització comunitària hem tornat a aparèixer als mitjans de comunicació per compartir les darreres novetats sobre el procés judicial.

En aquests moments, continuem a l’espera de nous moviments després que el TSJC obligués al Consorci del barri de La Mina a reactivar l’enderroc de l’Edifici Venus i després del cessament de Francesc Iglesias, president de la comissió executiva del Consorci del Barri de La Mina.

En aquesta espera, des del projecte paral·lelament anem treballant en altres temes, com l’entrega de recompenses del micromecenatge o la producció del llibre d’Objectiu Venus, que esperem tenir enllestit a mitjans del 2021.

Podeu estar al cas de tot el que vam comentar a l’entrevista a Badalona Tres60 a través del vídeo compartit al seu canal de Youtube.

Categories: Projecte