Després de 80 dies de reivindicació veïnal, de lluitar per fer-nos visibles, de comunicar i de fer molta xarxa, podem dir que ho heu fet possible. La campanya de crowdfunding #GoteoxVenus, en favor de la dignitat de les persones que habiten l’edifici Venus, ha finalitzat superant el seu òptim. I nosaltres no podem sentir-nos més agraïdes per la vostra solidaritat!

Ho avançavem recentment a les xarxes socials: la vostra generositat ens ha permès reunir els 17.881 euros que faran possible que la continuïtat del procés judicial contra l’administració i la realització de l’anàlisi pericial de l’edifici.

Ara ens toca agraïr a totes les persones que heu fet format part del #GoteoxVenus, gestionar les recompenses, posar fil a l’agulla a la producció del llibre “Objectiu Venus: un projecte d’agitació comunitària” i treballar més enllà de la campanya de crowdfunding.

Tal i com publicàvem fa uns dies al nostre web, des d’Objectiu Venus ens plantegem ara nous reptes. Satisfetes d’haver aconseguit la sacsejada mediàtica i comunitària, el punt de mira és el compromís polític. I així ho farem. Perquè tot comença i res acaba a Venus i amb la vostra força!

Categories: Projecte