El passat divendres 15 de novembre Objectiu Venus va celebrar el segon acte comunicatiu i reivindicatiu obert al públic. Després de la roda de premsa que va donar pas al crowdfunding #GoteoxVenus, va ser el moment de contextualitzar el conflicte de l’edifici Venus. I es va fer a partir d’un cinefòrum on també hi estaven convidades les veïnes i veïns afectats i on es va visualitzar el documental “15 años en Venus”.

L’espai cultural Font de La Mina va acollir l’acte en una jornada amb públic de dins i de fora del barri. Una trobada que va permetre intercanviar opinions, exposar de primera mà la problemàtica que es viu a l’edifici Venus i enfortir la xarxa de connexions i col·laboracions.

“Hay un desgaste emocional y moral de las personas, y alguien tiene que tomar responsabilidad por esto”, va ser una de les conclusions que va aportar la Paqui Jiménez, veïna del col·lectiu d’afectades i afectats de l’edifici Venus.

Si voleu aprofundir en com es va viure el cinefòrum d’Objectiu Venus, us animem a fer un cop d’ull al fil publicat al Twitter d’Objectiu Venus.

Categories: Projecte