El dimarts, 5 de novembre vam realitzar l’obertura de la campanya de micromecenatge a la plataforma Goteo per mitja d’una convocatòria de premsa al barri.

Foto realitzada per @Imonfort

Uns 12 mitjans, la majoria escrits però amb la presencia de TV3 i TVE Catalunya, es van acreditar a la roda de premsa i van escoltar de primera mà les nostres propostes, la nostra percepció del moment actual de la situació de l’edifici Venus i el procés històric i la nostra proposta per cercar els fons necessaris per afrontar les demandes realitzades a l’administració.

Els periodistes van poder realitzar preguntes als afectats presents i als membres de l’equip del projecte. També van realitzar una visita rapida a l’edifici i les primeres entrevistes personals.

A l’acte, també, es va presentar el video de la campanya de micromecenatge.

Us deixem amb una petita galeria fotogràfica de la roda de premsa i pots llegir la nota de premsa complerta en el següent enllaç: https://objectiuvenus.desdelamina.net/wp-content/uploads/2019/11/Objectiu-Venus-__-Nota-de-premsa-5-11-2018.pdf

Categories: Projecte

1 comentari

Crònica del Cinefòrum “15 años en Venus” – Objectiu Venus · 20 de novembre de 2019 a les 6:10 pm

[…] Objectiu Venus va celebrar el segon acte comunicatiu i reivindicatiu obert al públic. Després de la roda de premsa que va donar pas al crowdfunding #GoteoxVenus, va ser el moment de contextualitzar el conflicte de l’edifici Venus. I es va fer a partir d’un […]

Els comentaris estan tancats.