El dimarts, 5 de novembre vam realitzar l’obertura de la campanya de micromecenatge a la plataforma Goteo per mitja d’una convocatòria de premsa al barri.

Foto realitzada per @Imonfort

Uns 12 mitjans, la majoria escrits però amb la presencia de TV3 i TVE Catalunya, es van acreditar a la roda de premsa i van escoltar de primera mà les nostres propostes, la nostra percepció del moment actual de la situació de l’edifici Venus i el procés històric i la nostra proposta per cercar els fons necessaris per afrontar les demandes realitzades a l’administració.

Els periodistes van poder realitzar preguntes als afectats presents i als membres de l’equip del projecte. També van realitzar una visita rapida a l’edifici i les primeres entrevistes personals.

A l’acte, també, es va presentar el video de la campanya de micromecenatge.

Us deixem amb una petita galeria fotogràfica de la roda de premsa i pots llegir la nota de premsa complerta en el següent enllaç: https://objectiuvenus.desdelamina.net/wp-content/uploads/2019/11/Objectiu-Venus-__-Nota-de-premsa-5-11-2018.pdf

Categories: Projecte