Objectiu Venus neix amb la intenció d’apropar-nos al que anomenem la sol·lució: l’enderroc de l’edifici Venus, reallotjament col·lectiu de totes les persones que hi tenen dret i que aquest procés es realitzes amb garanties publiques.

En aquests moments, el grup d’afectats que s’han organitzat col·lectivament per demanar un reallotjament just i que han presentat diferents batalles en l’ambit judicial i comuntari necessiten recollir fons per poder continuar amb la seva defensa legal.

En aquesta situació que avui obrim la campanya de micromecenatge col·lectiu a Goteo.

Al llarg dels propers 40 dies de campanya, des del col·lectiu d’afectats i afectades de Venus s’organitzaran esdeveniments per donar a conèixer l’estat de l’edifici i la seva realitat.

Enderrocar Venus i reallotjar amb garanties públiques i dignes, de manera col·lectiva, als seus habitants és canviar la configuració històrica del barri de La Mina. Suposa acabar amb la perpetuació del dany social, recuperar el valor d’allò comú i retornar la responsabilitat política a l’administració. Revertir el resultat del Pla de Transformació. Alliberar a una comunitat que pateix els símptomes d’una política molt convalescent.

Pots llegir la nota completa de presentació al següent enllaç : https://objectiuvenus.desdelamina.net/wp-content/uploads/2019/11/Objectiu-Venus-__-Nota-de-premsa-5-11-2018.pdf i col·laborar a la campanya de Goteo.

Categories: Projecte